امروز: 1 اردیبهشت 1403
افتتاحیه و اختتامیه / آرای هیات داوران شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان
افتتاحیه و اختتامیه / مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان برگزار شد.
نقد و گفتگو / مصاحبه با سولاک مِلکه گالستیان؛ نویسنده، کارگردان و بازیگر نمایش «فاصله» از کشور ارمنستان
خبر و گزارش / در دومین روز از جشنواره شانزدهم 26 اثر نمایشی اجرا شد.
خبر و گزارش / پیام دبیرخانه جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان درباره فاجعه غزه
نقد و گفتگو / نشست خبری شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان برگزار شد.
خبر و گزارش / استقبال از گروه های نمایش خیابانی کردستان عراق در پایانه مرزی باشماق
افتتاحیه و اختتامیه / کارناوال و مراسم افتتاحیه شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان برگزار شد.
خبر و گزارش / معرفی داوران شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان/ بخش های کودک و نوجوان، آیینی و سنتی، فراگیر (معلولین) و بین الملل
خبر و گزارش / معرفی داوران شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان/ بخش های آزاد، دگرگونه های اجرایی و ویژه (ایثار)
501 بازدید
بخش: نقد و گفتگو
تاریخ: 7 آبان 1400

گفتگو با هیام احمدی سرپرست گروه نمایش نهام از آبادان

هیام احمدی درباره جشنواره تئاتر خیابانی مریوان گفت: اکنون که 2 سال است با بیماری کووید19 دست و پنجه نرم می‌کنیم، برگزارکنندگان جشنواره تئاتر خیابانی مریوان، بار دیگر چراغ نمایش را روشن کردند و این تلاش و همت قابل تقدیر است.
وی با اشاره به مجازی برگزار شدن این جشنواره در سال گذشته، اضافه کرد: مخالفت‌هایی بخاطر شیوع کرونا و به خطر افتادن سلامتی هنرمندان و مردم وجود داشت که بالاخره تصمیم به برگزاری آن شد و باید ضمن رعایت پروتکل‌ها، از این فرصت بهترین استفاده را برد.
سرپرست گروه نمایش نهام مردم مریوان را هنردوست، فرهنگی و میزبانانی خوب توصیف کرد و افزود: انتظار داریم مردم پروتکل‌ها و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند تا تئاتر مریوان به بهترین شیوه و بدون مشکل برگزار شود.
احمدی با بیان اینکه تمرکز ما ارائه هنر تئاتر به مردم و تزریق روحیه شادابی است، ادامه داد: به نظر می‌رسد، آنطور که شایسته است، در زمینه جشنواره تئاتر خیابانی مریوان اطلاع رسانی نشده، که امیدواریم با همت رسانه‌ها شاهد استقبال زیاد مردم باشیم.
وی ماهیت تئاتر را اعتراضی عنوان کرد و اظهار داشت: از آنجایی که مردم هزینه‌ای برای تماشای تئاتر خیابانی پرداخت نمی‌کنند، فرصت مناسبی برای ارائه ایده و افکار به جامعه است و این مهم به خلاقیت کارگردان بستگی دارد.
نمایش آیینی سنتی نهام(به معنای نغمه)، به کارگردانی فرامرز غلامیان، اثری از هنرمندان آبادانی بوده و موضوع آن، آواها و نواهای دریانوردان جنوبی است که برای کسب رزق و روزی، کار ماهیگیری می‌کنند.

(نقل از عصر کُرد)



نظر بازدیدکنندگان:
ارسال نظر
نام: *
تلفن/ایمیل:
متن نظر: *
- اعداد داخل تصویر را وارد کنید
- برای تصویر جدید روی آن کلیک کنید


از نگاه دوربین
در دومین روز از جشنواره شانزدهم 26 اثر نمایشی اجرا شد.مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان برگزار شد.مصاحبه با سولاک مِلکه گالستیان؛ نویسنده، کارگردان و بازیگر نمایش «فاصله» از کشور ارمنستاناستقبال از گروه های نمایش خیابانی کردستان عراق در پایانه مرزی باشماقکارناوال و مراسم افتتاحیه شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان برگزار شد.آرای هیات داوران شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوانپیام دبیرخانه جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان درباره فاجعه غزهنشست خبری شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان برگزار شد.
آرشیو مطالب
تمامی حقوق این سایت متعلق به جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان میباشد. 1396 ©